PALVELUT

Opiskelen parhaillaan erilaisia kehon hoitamisen tapoja:

– Shiatsua (Shiatsu School Helsinki)
– Horstmann-tekniikkaa (Annika Rahkonen, Suomen Horstmann -yhdistys)
– Energiahoitamista laajasti

Teen lisäksi ohjaava korttitulkintaa:

Säie on osa kokonaisuutta, asia tai yksityiskohta, johon haluat saada selvyyttä. Lähestyn kysymystäsi muutamilla tarot-korteilla, jotka saavat tarpeen mukaan täydennystä oraakkelikorteista. Tulkinta on kirjoitettu henkilökohtaisesti sinulle ja saat sen sähköpostiisi viikon kuluessa.

Säie 33 €

Punoksessa yhdistyvät erilaiset säikeet, elämän erilaiset puolet. Tätä tulkintaa varten voit esittää halutessasi erityisiä kysymyksiä tai se on katsaus tämän hetkiseen elämääsi ylipäänsä. Mitä on pinnalla, mitä on syvällä, mitä vielä kasvamassa? Miten tulisi jatkaa, mitä tarkastella? Tulkinta on kirjoitettu henkilökohtaisesti sinulle ja saat sen sähköpostiisi kahden viikon kuluessa.

Punos 55€

Mitä on shiatsu?

Shiatsu on vanha japanilainen hoitomuoto, joka perustuu sormilla (shi) paineluun (atsu). Hoidon tarkoituksena on kehon energiakanavien (meridiaanit) avaaminen ja sitä kautta qi:n (elämänenergia) ja veren vapaampi virtaaminen kudoksiin ja kudosten välillä. Ihmisen terveyden lähtökohta on energian tasainen virta.
Shiatsu perustuu kiinalaisen lääketieteen havaintoihin ihmiskehosta. Sen keskeisiä käsitteitä ovat mm. yinin ja yangin suhde, qi / chi, viisi elementtiä (puu, tuli, maa, metalli, vesi) sekä tyhjyys ja täyteys. Shiatsu voi yksinkertaisimmillaan olla terveyttä edistävää kehon hyvinvointihoitoa mutta se tarjoaa myös mahdollisuuden syvemmälle kehon kuuntelulle. Shiatsun kautta avautuu laaja sisäinen maailma, jossa yhdistyvät keho, mieli ja tunteet.

                ”Energy flows where intention goes.”

Shiatsu-hoito 60 min 40 € (opiskelijahinta)
Shiatsu-hoito 90 min 60 € (opiskelijahinta)

*Energeettinen shiatsu 75 min 60 € (opiskelijahinta)
*Energeettinen shiatsu 90 min 80 € (opiskelijahinta)

Mitä on Horstmann-tekniikka?

Horstmann on australialainen kehoterapia- ja energiahoitomenetelmä, joka muistuttaa jäsenkorjausta. Vanhat traumat ja negatiiviset kokemukset varastoidaan kehoon. Ne aiheuttavat tukkeumia lähinnä lantion, hartioiden ja jalkojen alueella. Tukkeumat voivat aiheuttaa kipuja ja jopa sairauksia. Horstmann-hoitoon hakeudutaankin esimerkiksi selkäkipujen vuoksi.
Hoito voi laittaa alulle kehon omia prosesseja, joiden myötä fyysinen, henkinen ja tunne-elämän hyvinvointi lisääntyy. Fyysisellä tasolla lisääntyy lihasten ja nivelten joustavuus, kehon asento ja sitä myötä kiputilat voivat helpottua.  Mielen tasolla hoito voi auttaa murtamaan vanhat ajatusmallit ja luomaan uusia myönteisiä ajatusmalleja. Hoidossa käytetään kotimaisia Frantsilan kukkatippoja.

Horstmann-hoito 60 min 40€ (opiskelijahinta)

Mitä on energiahoito?

Monet vanhat kehon hoitamisen tavat perustuvat ajatukseen kehon energialinjoista ja on tunnistettu, että ihmisen kehossa on sekä näkyvää että näkymätöntä. Mutta mitä varsinainen energiahoito syvimmiltään on, on vielä suuri mysteeri tietoiselle mielellemme. Tuskin kukaan osaa tarkasti kertoa, mitä energialla hoitaessa oikeastaan tapahtuu tutkimusnäytöistä huolimatta. Tiedämme, että kaikki on värähtelyä ja että kehollamme on uskomaamme enemmän mahdollisuuksia korjata itseään.
Olen itse sekä hoitojen vastaanottajana että tekijänä kokenut, että aika ja paikka eivät rajoita energiahoitamista. Se voi olla äärimmäisen voimakas kokemus myös etänä. Kehoon kertyy emotionaalista kuormaa, jota voidaan energiahoidolla purkaa. Meillä on uskomuksia, joihin voimme energiahoidolla vaikuttaa. Hoidon edetessä voi olla voimakkaitakin fyysisiä tuntemuksia ja hoitovaikutuksia tapahtuu monella tasolla. Hoidosta saattaa lähteä liikkeelle pidempi prosessi elämän eri alueilla.

Energiahoitoni koostuu intuitiivisesti seuraavista aineksista: reiki, kvanttireiki sekä erilaiset tiettyyn koulukuntaan sitoutumattomat menetelmät.

Kysy etäenergiahoitoa sydanohjaus@gmail.com tai istagramissa viestillä @sydanohjaus.

* Tällä hetkellä en tee pelkkiä energiahoitoja hoitohuoneella, vaan yhdistän sen shiatsu-hoitoon.